02/12/2010: Grupo de desarrollo de herramientas

COS, ESPAI I HCI


El grup es reuneix i cadascun presenta els resultat de les investigacions que va fer en el curs de la setmana sobre com construir la maquina:

- es decideix que el llenguatge de programació mes apte serà un conjunt de Processing y Arduino.

- es dissenya un model bàsic de funcionament basat en l’ús de botons.

El grup per tant es divideix en dos apartats:

1) desenvolupo apartat digital:

- primeres proves i investigació ambprocessing

2) desenvolupo maquinari fisico:

- disseny del circuit, muntatge del circuit sobre protoboard i programari amb arduino

el grup va dissenyar l’estructura fisica i espacial de la instal·lació, la qual prenia inspiració des del concepte de “caixa negra”.

La interacció amb la caixa negra hagués estat possible ùnicament amb la generació d’una performance coordinada de tres persones que, simultaneament, inserint un braç endins de la caixa, accionessin cadascuna un botó.

En el curs de la setmana, gràcies a la publicació del codi de Processing i arduino en un document on-line compartit, el grup va poder avançar en la tasca de programari aconseguint en la implementació del codi i en el funcionament de la aplicació.

Paral·lelament, altra part del grup, va idear i va a escriure les instruccions de funcionament de la maquina. Sent una maquina generadora de oracions el treball es va estructurar segons una divisió entre 3 apartats de significat:

- condició

- lloc

- acció.

A partir des d’una combinatòria random d’aquests elements s’anaven generant de forma automatica diferents possibles combinacions, les quals s’activaven en el moment que tres persones estrenyien en el mateix temps els tres botons.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes