Capsulab sobre #streaming en el ScreenFestival (Loop)

Hoy 23 de mayo, Lucía Egaña de minipimer.tv realizará una Capsulab sobre streaming sencillo en el marco del ScreenFestival o Loop.
Esta sesión ya fue realizada en Hangar en el mes de enero y busca explicar de manera muy resumida e introductoria nociones básicas del live streaming realizado con herramientas libres, a partir de la utilización de la aplicación TSS (Theora Stream Studio).
Es gratis (dicen), y se realiza a las 17.30h. en el espacio POOL del Hotel Catalonia-Rambla, C/Pelai, 28 . 08001 Barcelona.
Una buena noticia es que mañana y pasado mañana habrán dos sesiones más de capsulab:

Divendres 24 de maig de 17’30 a 19’00
Introducció Kinect 
a carrec d’ Oscar Sol
Taller teòric/pràctic d’introducció en l’ús de la camara Kinect com interface humà de control àudio-visual.
Kinect permet als usuaris controlar i interactuar sense necessitat de tenir contacte físic, mitjançant una interfície natural d’usuari que reconeix gestos, comandos de veu, objectes i imatges.

Dissabte 25 de maig de 17’30 a 19’00
Introducció al Mapping 
a carrec d’ Omar Prole
El vídeo Mapping és una tècnica basada a adaptar de manera precisa imatges de vídeo sobre una arquitectura, espai o volum. Normalment existeix una relació d’igual entre el que es projecta i l’espai sobre el qual recau la projecció.
S’explicaran les diferents tècniques de Video Mapping i les diferents fases d’un projecte de Mapping de Vídeo; El que ens portarà a fer un repàs pel Maquinari i Programari usat per a aquest propòsit així com els conceptes tècnics requerits per manipular aquest tipus d’eines.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes