UNA LAMENTABLE TRAGÈDIA

Este miércoles 25 de enero a partir de las 20.00hrs (espéin) estaremos participando de un tétrico experimento de las amigas de AccNeo. Se trata de algo que no sabemos muy bien qué será, o más bien, sabemos que será una cena transmitida por streaming (es la única forma en que lo podréis ver), que seremos 15 personas y que habrá mucha abstracción performática en tiempo real facilitada por este par de postsurrealistas.

Lo que ellos mismos dicen es:

EMERGENCIA DE L’ALTER EGO.
AccNeo-grup presenta el segon esdeveniment performatiu d’una serie de intermèdia-accions, que troben en l’Atelier; El plató i l’espai ideal per l’experimentació de comportaments, i com a consegüent eix central d’estudi, l’emergència de l’Alter Ego, que d’aquest àmbit per la especulació es desprèn.

L’espai temps d’aquests happenings televisats, venen determinats per les accions pautades que els diferents artistes porten a terme. Dins d’un ambient relaxat de celebració, la presencia del cos de l’artista esdevé vehicle accidental d’un espectacle no establert a priori.

Fruit de la simultaneïtat d’instruccions duta dins la mateixa línia de temps televisiva, l’artista passa de ser l’executor del gest precís, a la víctima d’una deriva creativa descontrolada. Esdevenint de protagonista a personatge, puguen-se lliurà d’aquest mecanisme impersonal, nomes trobant nous atributs, nou caràcter, dins del no escrit guió, que suposa aquest artilugi de noves e imprevisibles situacions.

Lo podéis ver en vuestro canal amigo de siempre:

http://stream.hangar.org:8000/minipimer.ogg (ya no hace falta explicar cómo, no?)

Algunas fotos de ese día:

Please specify a Flickr ID for this gallery


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes